srecanjestarej

 

V nedeljo, 11. oktobra 2015, smo se ob 10.00 uri zbrali v naši župnijski cerkvi sv. Antona pri sv. maši, ki je bila posebej namenjena starejšim in bolnim iz naše župnije.

 

Ob maševanju našega g. kaplana, letošnjega novomašnika Borisa Rozmana in sodelovanju sodelavk Župnijske KARITAS ter starejših, smo imeli priložnost prejeti zakrament spovedi, bolniškega maziljenja in Rešnjega Telesa. Veseli smo, da ste se maše udeležili v tako velikem številu. Tudi letos so se nam pridružile stanovalke Doma starejših iz Škofje Loke, kar nas še posebej veseli.

Slavje smo po sveti maši nadaljevali v župnišču, kjer smo najprej res uživali v prešernem otroškem petju. Letos so nas s pesmijo razveselili otroci. Pod vodstvom ge. Valerije Megušar je zapel naš župnijski otroški in mladinski zborček. Ob odličnem kosilu smo ob pogovoru, pripovedih in recitacijah preživeli kar nekaj prijetnih uric. Zraven smo se posladkali še s pecivom, ki so ga napekle pridne gospodinje.

 

Za vse nas je bilo to srečanje nekaj lepega. Zato vas tudi v prihodnje vabimo, da se ponovno odzovete na naše vabilo, ki ga vsako leto objavimo v Občestvu. Kar korajžno in lepo povabljeni!

Nasvidenje naslednje leto!

Mateja Tušek
Tajnica ŽK Železniki

Več fotografij si lahko ogledate v galeriji SREČANJE STAREJŠIH 2015.

 

 

Go to top