tombola 2017 10

 

V nedeljo, 5. 11. 2017, smo imeli v Železnikih že 26. tradicionalno dobrodelno prireditev s tombolo, ki jo organizirajo župnije Selške doline pod okriljem župnijske Karitas Železniki v sodelovanju z župnijsko Karitas Selca in organizatorko Mirjam Tolar.
Denar, zbran od prodaje tombolskih kartic in nakazil, smo letos namenili osebam v gmotnih potrebah v Selški dolini. Na sami prireditvi nam je gostja ga. Alenka Petek iz Karitasa Ljubljana je predstavila delovanje Karitasa, akcije s katerimi se ukvarja in njegovo poslanstvo ter predstavila vrste in načine pomoči, s katerimi pomagajo ljudem v stiski.
Dobitkov je bilo tudi letos zelo veliko; od drobnih malenkosti, kot so svinčniki, obeski, beležnice, majice ... pa do bogatih tombol, kot so timska pustolovska igra pobeg iz labirinta (Labyrinth Ljubljana), ročno izdelan stol (Mizarski studio Pintar), ključek kravice Liske (Kmetija pr`Demšarji) in tandemski polet s padalom (Gašper Prevc).
Tombolo sta popestrila brata Nejc in Blaž Podobnik iz dueta Po drugi strani, otroke pa je pozabaval in razmigal čarodej Jole Cole. Prireditev je povezovala Minca Rihtaršič.
 
Fotografije si lahko ogledate v galeriji: Tombola 2017

 

Hvala vsem donatorjem in prostovoljcem, brez katerih tombola ne bi uspela. Drugo leto pa se spet vidimo!

Napisala: Mirjam Tolar
Foto: Roman Megušar 

Go to top