Mt 4 12 23 565

Ko je Jezus hodil ob Galilejskem jezeru, je zagledal dva brata: Simona, ki se je imenoval Peter, in njegovega brata Andreja. Metala sta mrežo v jezero; bila sta namreč ribiča. Rekel jima je: »Hodíta za menoj in narédil vaju bom za ribiča ljudi.« Takoj sta pustila mreže in šla za njim. (Mt 4,12-23)

Slika: Marcello Cerrato, www.qumran2.net


 

 

Oznanila

 

Nedelja Božje besede – 22. januar 2023

Danes, na nedeljo Božje besede, bo v župniji Preska ob 16. uri daroval sv. mašo lj. škof Anton Jamnik, po maši pa bo v pastoralnem domu pogovor z akademikom Jožetom Krašovcem na temo Misijonsko poslanstvo Cerkve. Vabljeni bralci in ljubitelji Božje besede.

 

Molitvena osmina za edinost kristjanov (18. – 25. 1.)

Molitveno osmino obhajamo vsako leto od 18. do 25. 1. Povabljeni k sv. mašam, kjer se bomo združili v molitvi za edinost kristjanov.

 

Zimski oratorij (5. – 6. 2.)

Zimski oratorij za otroke od 1. do 7. r. iz vseh treh župnij bo potekal v Železnikih od nedelje, 5. 2. (začetek s sv. mašo ob 10. uri) do ponedeljka, 6. 2. (zaključek s sveto mašo ob 16. uri).

Prijavnice dobite v naših cerkvah in na spletni strani. Prijave sprejemamo do ponedeljka, 30. 1., oziroma do zapolnitve mest. Število je omejeno na 35.

Go to top