Jn 2 13 25 565

Judje so rekli Jezusu: »Kakšno znamenje nam pokažeš, da smeš takó delati?« Jezus jim je odgovóril in rekel: »Podrite ta tempelj in v treh dneh ga bom postavil.« Judje so tedaj rekli: »Šestinštirideset let so zidali ta tempelj, ti pa ga boš postavil v treh dneh?« On pa je govóril o templju svojega telesa… (Jn 2,13-25)

Slika: Marcello Cerrato, www.qumran2.net


 

Oznanila

Hvala za darove, ki ste jih pri današnjem ofru na prvo nedeljo namenili za obnovo naše hiše v Železnikih.

Hvala za darove, ki ste jih ob smrti +Marice Rihtaršič iz Železnikov darovali za obnovo hiše (500 €) in za sv. maše.

 

Pobožnost križevega pota

Danes, na 3. postno nedeljo, bomo križev pot molili ob 14. uri pri sv. Frančišku. 

 

Ministranti

V pripravi na velikonočne praznike bo ministrantsko srečanje v Železnikih: ta petek, 8.  3., ob 17.45.

 

Dekanijski križev pot v Kočevskem Rogu

Na tiho nedeljo, 17. 3., bomo poromali v Kočevski Rog na dekanijski križev pot. Odhod avtobusa izpred cerkve v Železnikih bo ob 12.45. Križev pot pričnemo ob 15. uri. Prijave zbiramo do nedelje, 10. 3. Lepo povabljeni!

 

Vpis otrok v Antonov vrtec

Antonov vrtec vabi k vpisu predšolskih otrok za vse starostne skupine za šolsko leto 2024/2025. Informacije ter vloge za vpis dobite v Antonovem vrtcu in na spletu: www.antonov-vrtec.si. Vloge oddajte do 12. 3. osebno ali po pošti.

 

Prva sobota

(SOBOTA) Danes obhajamo prvo soboto v mesecu. Pol ure pred sv. mašo bo molitev rožnega venca pred Najsvetejšim. Medtem bo priložnost za sv. spoved.

Po maši bomo molili litanije Matere Božje in obnovili posvetitev Marijinemu brezmadežnemu Srcu. Večer bomo nadaljevali z molitvijo brevirja do 21. ure.

Go to top