Jn 3 14 21 565Tisti čas je rekel Jezus Nikodemu: »Kakor je Mojzes povzdignil kačo v puščavi, tako mora biti povzdignjen Sin človekov, da bi vsak, kdor veruje, imel v njem večno življenje. Bog je namreč svet tako ljubil, da je dal svojega edinorojenega Sina, da bi se nihče, kdor vanj veruje, ne pogúbil, ampak bi imel večno življenje. Bog namreč svojega Sina ni poslal na svet, da bi svet sodil, ampak da bi se svet po njem rešil ... « (Jn 3,14-21)

Slika: Marcello Cerrato, www.qumran2.net


 

 

Oznanila

 

Pobožnost križevega pota in rožnega venca

V Železnikih v postu molimo križev pot vsak postni petek po sv. maši.

V Dražgošah in na Zalem Logu molimo žalostni del rožnega venca pol ure pred sv. mašo.

 

Dekanijski križev pot v Kočevskem Rogu

Na tiho nedeljo, 17. 3., bomo poromali v Kočevski Rog na dekanijski križev pot. Odhod avtobusa izpred cerkve v Železnikih bo ob 12.45. Križev pot pričnemo ob 15. uri. Prijave zbiramo do nedelje, 10. 3. Lepo povabljeni!

 

Vpis otrok v Antonov vrtec

Antonov vrtec vabi k vpisu predšolskih otrok za vse starostne skupine za šolsko leto 2024/2025. Informacije ter vloge za vpis dobite v Antonovem vrtcu in na spletu: www.antonov-vrtec.si. Vloge oddajte do 12. 3. osebno ali po pošti.

 

Obletnica izvolitve papeža Frančiška - papeška nedelja

V sredo, 13. 3., se spominjamo izvolitve papeža Frančiška (2013), zato bomo prihodnjo nedeljo obhajali papeško nedeljo. Na koncu maše bomo zanj molili in zapeli zahvalno pesem.

 

Oljčne vejice

Kmetje po Slovenski Istri vsako leto pripravijo oljčne vejice za cvetno nedeljo. Hvaležni so tudi za vsak prispevek in dar, ki gre za obnovo istrskih cerkva. Oljčne vejice bomo prejeli na tiho nedeljo, 17. 3.

Go to top