Dražgoše, Zali Log, Železniki

 

Vpis

Obvezen vpis k verouku za učence 1. razreda iz vseh treh župnij bo v ponedeljek, 31. 8., od 9. do 11. ure in 14. do 17. ure v župnišču v Železnikih. K vpisu prinesite družinsko knjižico ali krstni list ali potrdilo o krstu otroka.

Predhodna razdelitev v veroučne skupine za 2. do 9. razred

Da bi se izognili gneči ob vpisu, VPIS za veroučence od 2. do 9. razreda NI POTREBEN. Te veroučence smo že sami razdelili v skupine. Razdelitev vidite v urniku, poimenski seznam pa je objavljen na oglasni tabli pred cerkvijo v Železnikih.

Menjava skupin

Kjer vam dodeljena skupina ne ustreza, si sami uredite zamenjavo. Novo izbrano  skupino, ter osebo s katero se je zamenjal pa čim prej pisno sporočite katehetu, najkasneje do petka, 11. 9. Enostranska prehajanja, zaradi omejitve števila veroučencev v razredu, niso mogoča.

Urnik

Veroučni urnik je objavljen na oglasni tabli in na tej povezavi (Urnik). Usklajen je s šolskim in upošteva tudi udeležbo na izbirnih predmetih. Če se v kakšnem primeru verouk prekriva z izbirnim predmetom, je za ta izbirni predmet, po zagotovilu OŠ, možno izbrati drug termin.

Učbeniki in katehetski prispevek

Podrobno o vpisu, morebitnih menjavah skupin, učbenikih in katehetskem prispevku je objavljeno v katehetskem dopisu 2020/2021.

Veroučna pravila

Z vpisom k verouku sprejemate splošna veroučna pravila, ki so objavljena na tej povezavi (Veroučna pravila).

Go to top