V nedeljo, 5. oktobra 2014, smo se ob 10.00 uri zbrali v naši župnijski cerkvi sv. Antona pri sv. maši, ki je bila posebej namenjena starejšim in bolnim iz naše župnije.

034 

Ob maševanju našega g. župnika Tineta in sodelovanju sodelavk Župnijske KARITAS ter starejših, smo imeli priložnost prejeti zakrament spovedi, bolniškega maziljenja in Rešnjega Telesa. Veseli smo, da ste se maše udeležili v tako velikem številu. Še posebej nas veseli, da so se nam tudi letos pridružili stanovalci Doma starejših iz Škofje Loke.

Po sveti maši smo slavje nadaljevali v župnišču. Za prešerno vzdušje je letos s pesmijo in harmoniko poskrbel Janez Triler, ki smo ga z veseljem poslušali in z njim tudi zapeli. Ob odličnem kosilu smo ob pogovoru, pesmih, pripovedih in recitacijah preživeli kar nekaj prijetnih uric. Zraven smo se posladkali še s pecivom, ki so ga napekle pridne gospodinje.

Za vse nas je bilo to srečanje nekaj lepega. Zato vas tudi v prihodnje vabimo, da se ponovno odzovete na naše vabilo, ki ga objavimo v Občestvu. Lepo povabljeni!

Slike si lahko ogledate tukaj!

Nasvidenje naslednje leto!

Mateja Tušek

Go to top